Splošni pogoji

Pogoji uporabe spletnega mesta www.afit.si

  1. Definicije pojmov

Lastnik in skrbnik spletnega mesta www.afit.si je Afit d.o.o., Miren 129, Miren 5291.

Spletno mesto predstavlja vsaka stran v sklopu naslova www.afit.si .

Uporabnik spletnega mesta je vsaka oseba, ki obišče katerokoli spletno stran na spletnem mestu www.afit.si (v nadaljevanju: uporabnik).

  1. Sprejetje splošnih pogojev

Uporabnik mora upoštevati te splošne pogoje. Uporabnik z uporabo spletnega mesta strani www.afit.si  sprejema te splošne pogoje in izjavlja, da je z njimi seznanjen in se z njimi strinja. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev.

Kot upravljavec spletnega mesta www.afit.si  si podjetje Afit d.o.o. pridržuje pravico, da Splošne pogoje dopolnjuje in posodablja v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Vse spremembe bodo objavljene na spletnem mestu www.afit.si.

  1. Pravno obvestilo

Vse pravice vseh spletnih strani www.afit.si  so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.afit.si  so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine podjetja Afit d.o.o., ter s podjetjem povezanih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletne strani www.afit.si.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.afit.si  izključno za svojo osebno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnih strani www.afit.si  ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Afit d.o.o.

Pravno obvestilo lahko podjetje Afit d.o.o. kadarkoli spremeni, in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.

  1. Avtorske pravice

Spletna stran www.afit.si vsebuje materiale, ki so zaščiteni po avtorskem pravu.

  1. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Afit d.o.o. se zavezuje, da bo spoštoval in varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Ko uporabnik brska po spletnih straneh www.afit.si je anonimen, osebnih podatkov upravljalec ne zbira. Za namene statistike si podjetje Afit d.o.o. pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

Prostor, v katerem se nahaja strežnik spletne strani, je ustrezno fizično varovan. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu www.afit.si lahko uporabnik naslovi na elektronski naslov info@afit.info.

Zbrane podatke bo Afit d.o.o. uporabil izključno za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta in v skladu z veljavno zakonodajo. Afit d.o.o. podatkov, pridobljenih z obiskom spletne strani ne bo posredoval tretjim osebam.

Osebnih podatkov in kontaktnih informacij Afit d.o.o. ne bo uporabljal v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bo razkril tretjim strankam. Afit d.o.o. bo storil vse, da osebne podatke uporabnikov zaščiti pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

  • Piškotki

Na spletnih straneh www.afit.si se uporabljajo piškotki, t.j. majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletni strani, da si zapomni vaše nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled spletne strani, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti.

Spletno mesto www.afit.si uporablja nekatere piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta ter nekatere, ki so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc) ter nekatere, ki se uporabljajo za spremljanje obiska na spletni strani, kar upravitelju tudi pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Uporabnik spletnega mesta www.afit.si lahko piškotke kadarkoli sprejme ali jih zavrne. Če uporabnik ne želi sprejemati piškotkov, mora nastaviti svoj brskalnik tako, da izbriše vse piškotke s trdega diska računalnika, jih blokira ali prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani na disk.

Ob obisku spletnega mesta www.afit.si se zbirajo splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletnem mestu, obiskane strani). Te informacije upravljavec uporablja za merjenje obiskanosti spletnega mesta in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Uporabnikovi podatki niso predmet nadaljnje obdelave in niso posredovani tretjim osebami.

V spodnji tabeli najdete piškotke, ki jih uporablja spletno mest www.afit.si:

Google Analytics – utmaOmogoča statistiko ogledov strani.2 leti
  • Družbena omrežja

Zapisi na Facebook strani Ciciban in IMAC Shoes Slovenija so odraz avtorjeve osebne ocene in mnenja, in ne predstavljajo stališča podjetja Afit d.o.o. Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli zapis, objavljen na Facebook strani blagovne znamke Ciciban in Facebook strani IMAC Shoes Slovenija, ki kakorkoli krši pravice drugih ali je na kakršenkoli način nezakonit, žaljiv, sramotilen, vulgaren ali kakorkoli drugače sporen.

Podjetje Afit d.o.o. ni odgovorno za osebna mnenja, ocene ali neprimerne vsebine prisotne na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube.

  • Sodelovanje v nagradnih igrah

Obdelavo podatkov, zbranih s sodelovanjem v nagradnih igrah, urejajo pravilniki o nagradnih igrah.

  1. Izključitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu www.afit.si so informativne narave. Afit d.o.o. se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na spletnem mestu, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Afit d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala oz. sodeluje pri delovanju in izdelavi spletnega mesta, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do vsebin, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Podjetje Afit d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo (vključno tisto, ki jo povzročijo virusi) na računalniški opremi, mobilnih telefonih ali katerekoli drugi aplikaciji, iz katere je mogoče dostopati do spletne strani www.afit.si , ki bi nastala zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. Podjetje ni odgovorno za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.afit.si.

Afit d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.afit.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

  1. Pravice uporabnikov, obdobje shranjevanja, itd.

Na zahtevo uporabnika mu upravljalec sporoči, ali ter katere osebne podatke je shranil. Če so izpolnjeni zakonski pogoji, ima uporabnik pravico do popravka, omejitve ali izbrisa teh podatkov.

Uporabnik ima tudi pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu za varstvo podatkov (Informacijska pooblaščenka).

V primeru vprašanj ali v primeru prijav morebitnih kršitev, lahko uporabnik podjetju Afit d.o.o. pišete na info@afit.si.

Avtomatsko zajeti podatki, opisani pod točko 5., se obdelujejo in hranijo, vse dokler ni izčrpan njihov namen.

Veljavnost splošnih pogojev: maj 2018

Lastnik in skrbnik spletnega mesta www.afit.si je Afit d.o.o., Miren 129, Miren 5291.