O BLAGOVNI ZNAMKI IMAC

O BLAGOVNI ZNAMKI IMAC
IMAC je kakovostna italijanska blagovna znamka obutve za moške, ženske in otroke, ki daje največji poudarek prav stilu in udobju. IMAC obutev je izdelana z najmodernejšo tehnologijo, ki ob uporabi kakovostnih materialov, zagotavlja najboljše za naša stopala. IMAC ponuja široko ponudbo modelov obutve, ki je vedno v skladu z modnimi trendi.
PREDNOSTI OBUTVE IMAC
  • Prožnost Kakovostni materiali in način izdelave zagotavljajo optimalno prožnost, potrebno za naravno gibanje stopala. Podplat je iz poliuretanske pene, ki je lahka, prožna in prilagodljiva. Zgornji del obuvala in podplat sta spojena skupaj brez uporabe lepila in drugih elementov, ki zmanjšujejo prožnost.
  • Materiali Zgornji deli obutve in podloge so iz kakovostnega naravnega usnja, ki omogoča dihanje stopal v vseh letnih časih. IMAC obutev zagotavlja udoben in lahkoten korak. Blažilec udarcev v peti zagotavlja odlično blaženje sunkov pri hoji ter vpliva na prerazporeditev teže telesa. Anatomsko oblikovan notranji vložek iz naravnega usnja se odlično prilagaja stopalu. Anatomski vložek je antibakterijski in tako zagotavlja maksimalno higieno, svežino in udobje.
  • Zračnost IMACTEX – posebna vodoodporna zaščitna membrana, omogoča dihanje ter ohranja stopala v idealni mikroklimi. Membrana IMACTEX stopala dodatno varuje pred zunanjimi vremenskimi vplivi ter jim omogoča udobje in optimalno dihanje.